план конспект уроку я досліджую світ 3 клас

план конспект уроку я досліджую світ 3 клас

Саме дистанційні уроки дають нам можливість підлаштувати урок під дитину — не примушуйте її виконувати всі завдання саме за час уроку — нехай працює у власному темпі, за власним вибором, дотримується своєї послідовності, вибере насамперед ті завдання, які зацікавили її найбільше.

Дистанційними уроками користується багато дітей з різними здібностями та вподобаннями, тому ми викладаємо завдання, які можуть зацікавити кожну дитину.

Сучасні уроки неможливі без спілкування, але зважаючи на дистанційні умови проведення уроків, ми дещо зменшили кількість завдань, які потребують обговорення, проте не прибрали їх зовсім. Учителі та батьки, які несуть найбільше навантаження, організовуючи навчання дітей у домашніх умовах, можуть навчити дитину звертатися для обговорення запитань до тих дорослих, які мають більше вільного часу — дідусів та бабусь, батьків, інших родичів, друзів та однокласників. Рефлексія вже давно стала невід’ємною частиною уроку, тому цікавтеся, що і як вивчає дитина, що її здивувало, що нового вона дізналася, що було легко, а що — складно. Відповідно до затверджених методичних рекомендацій щодо оцінювання результатів навчання учнів третіх і четвертих класів нової української школи (наказ мон № 1146 від 16. Розширити знання дітей про невичерпні джерела енергії, сформувати знання про роль сонячної енергії, її вплив на природу землі, вдосконалювати навички свідомого читання; розвивати зв’язне мовлення та словниковий запас учнів; вчити аналізувати інформацію, узагальнювати, осмислювати набуті знання, творчо мислити; виховувати любов до прекрасного, до природи.

Частково – пошукові (створення проблемних ситуацій, активні роздуми), словесні, наочні, практичні, методи розвитку критичного мислення, самостійна робота (робота з підручником, роздатковий матеріал), здоров’язберігаючі технології. В довідковій літературі словами гуси і лебеді позначають різних птахів, хоча вони відносяться до роду водоплавних птахів, а насправді в природі вони не дружать. Сформувати уявлення про особливості рослин, їх значення для природи; формувати уявлення про різноманітність рослинного світу, їхні характерні особливості; розвивати вміння розрізняти окремі рослини; розвивати критичне мислення, вміння висловлювати свої думки, оцінювати результати своєї діяльності; виховувати дбайливе ставлення до природи, любов до навколишнього світу; формування ключових компетентностей. Розвивати вміння висловлювати та доводити свою думку; удосконалювати вміння визначати важливі деталі, робити висновки; розвивати вміння аналізувати та передавати інформацію, отриману через малюнок, схему, таблицю. Крім того, не варто завантажувати і поширювати захищені авторським правом фото - , відеоматеріали, музику без належної оплати, адже це прирівнюється до крадіжки.

А зараз оцініть свою роботу на уроці за допомогою жестів (великий палець догори – все чудово, в сторону – добре, але могло бути й краще, вниз – не все, що хотів вдалося).

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями