всесвітня історія 7 клас гісем гдз підручник

всесвітня історія 7 клас гісем гдз підручник

44 - матеріально - технічна база загальноосвітніх навчальних закладів); закон україни про місцеве самоврядування в україні - (ст. 32 - повноваження у сфері освіти, охорони здоров я, культури, фізкультури і спорту). Перш ніж розпочати роботу з підручником, необхідно ознайомитися з його змістом і структурою. Матеріал об’єднано в шість розділів, кожен із яких містить кілька параграфів, що, у свою чергу, поділяються на пункти.

Підручник містить дати основних подій, визначення понять і термінів, інформацію про видатних історичних діячів і діячок. Працюючи на уроках і вдома, необхідно обов’язково перевіряти себе, щоб переконатися, чи правильно ви запам’ятали хронологію подій, імена осіб, нові поняття і терміни.

Параграф розпочинається стислим викладом основних навчальних завдань і запитаннями на актуалізацію знань. Вони допоможуть вам пригадати вже відомий матеріал і підготуватися до сприйняття нового. Важливу роль для розуміння матеріалу мають наведені в підручнику документи, ілюстрації, таблиці та схеми.

Працюючи з параграфом, необхідно прочитати включений до нього документ і відповісти на поставлені запитання. Розглядаючи ілюстрації, обов’язково звертайте увагу на підписи, які пояснюють зміст зображеного. Схеми й таблиці розкриють зв’язки між складовими певного історичного явища, пояснять його особливості тощо. Після кожного параграфа наведено найважливіші дати та узагальнені положення, над якими пропонується поміркувати.

Запитання і завдання до параграфів допоможуть вам здійснити самоперевірку, осмислити вивчений матеріал і закріпити практичні навички.

• тексти документів; • додаткову інформацію до параграфів; • історичні карти; • матеріали для проведення практичних занять; • завдання на узагальнення знань за розділами; • онлайн - тестування для підготовки до тематичного контролю за кожним розділом.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями