збірник задач з хімії 9 клас відповіді

збірник задач з хімії 9 клас відповіді

Книга містить задачі до всіх розділів хімії, що вивчаються в загальноосвітніх навчальних закладах, які можуть бути використані для індивідуальної та групової роботи з учнями, що вивчають хімію і готуються до вступу у вищі учбові заклади.

Він містить теоретичний матеріал, поданий відповідно до чинної програми з хімії для загальноосвітніх шкіл та програми зно; приклади розв’язання типових задач; тематичні тестові завдання. Зошит містить приклади розв’язання типових задач, тематичні тестові завдання, орієнтовні зразки контрольних робіт, а також окремий зошит - вкладку для лабораторних і практичних робіт. Для реакції, що відбувається в розчині до кінця, напишіть молекулярне, повне та скорочене іонні рівняння, вкажіть суму коефіцієнтів скороченого іонного рівняння. У скільки разів зменшиться швидкість деякої хімічної реакції при зниженні температури з 140 о с до 100 о с, якщо температурний коефіцієнт швидкості цієї реакції дорівнює 3. Установите соответствие между графиками и физическими величинами, изменение которых со временем эти графики … искусственный спутник обращается вокруг земли по вытянутой эллиптической орбите.

Автобус можно считать материальной точкой, когда 1) он обгоняет другой автобус, 2) он курсирует между остановками по прямолинейной траектории, 3) он стоит на остановке, 4) он движется вокруг города по окружной дороге.

Якщо вам складно визначати, наприклад, взаємозв’язки між речовинами та взаємоперетворення, чи виокремлювати сполуки різного походження, то загляньте в готові домашні завдання з хімії для 9 класу.

1) алюміній й оксиген; 2) кальцій й хлор (i); 3) карбон (iv) й гідроген; 4) нітроген (iii) й оксиген; 5) цинк й бром (i); 6) аюміній й хлор (i); 7) фосфор (v) й оксиген; магній і нітроген (iii); 9) калій і сульфур (ii); 10) фосфор (iii) й оксиген. А) скільки моль становить 49 г сульфатної кислоти h 2 so 4; б) скільки моль становить 1, 8 г води н 2 о; в) масу 11, 2 л водню н 2; г) об’єм 32 г сірчистого газу so 2; г ’) об’єм 8 г кисню о 2; д) об’єм 12х10 23 молекул хлору cl 2. Обчисліть маси розчинів з масовою часткою калій гідроксиду 10% та 50%, необхідні для приготування 800 г розчину з масовою часткою розчиненої речовини 25%. Обчисліть маси розчинів з масовою часткою барій хлориду 10% та 50%, необхідні для приготування 800 г розчину з масовою часткою розчиненої речовини 20%. Якщо за умовою задачі відсутні відомості, за якими можливо обчислити молярну масу органічної речовини, то в такому випадку визначають емпіричну формулу речовини.

Встановіть формулу органічної сполуки, що містить атоми карбону, гідрогену й оксигену, масові частки яких відповідно становлять 40, 6, 66 і 53, 34% прочитайте задачу і складіть її стислу умову.

Для цього порівняйте значення молярної маси органічної сполуки й емпіричної формули та визначте, у скільки разів потрібно збільшити індекси емпіричної формули.

Відповіді ви можете безкоштовно скачати у форматі pdf (посилання на скачування розміщене в кінці статті) або переглянути в онлайн режимі на даній сторінці.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями