контрольні запитання з фізики 9 клас

контрольні запитання з фізики 9 клас

Рівноприскорений прямолінійний рух — це такий рух, під час якого тіло рухається прямолінійною траєкторією з незмінним прискоренням. Прискорення — це векторна фізична величина, яка характеризує швидкість зміни швидкості руху тіла й дорівнює відношенню зміни швидкості до інтервалу часу, за який ця зміна відбулась. Графік швидкості v x (t) — відрізок прямої, нахиленої під певним кутом до осі часу.

Якщо напрямок прискорення тіла збігається з напрямком швидкості його руху, то швидкість руху тіла збільшується; якщо напрямок прискорення тіла протилежний напрямку швидкості його руху, то швидкість руху тіла зменшується; якщо прискорення тіла дорівнює нулю, то сили, які діють на тіло, скомпенсовані й тіло рухається рівномірно прямолінійно. Числове значення шляху, який подолало тіло за 4 с, дорівнює числовому значенню площі фігури під графіком швидкості руху тіла (тобто площі трапеції). Ми тільки конвертуємо у зручний формат матеріали з мережі інтернет які знаходяться у відкритому доступі та надіслані нашими відвідувачами.

Якщо ви являєтесь володарем авторського права на будь - який розміщений у нас матеріал і маєте намір видалити його зверніться для узгодження до адміністратора сайту.

Ми приєднуємось до закону про авторське право в цифрову епоху dmca прийнятим за основу взаємовідносин в площині вирішення питань авторських прав в мережі інтернет. Тому підтримуємо загальновживаний механізм повідомлення - видалення для об єктів авторського права і завжди йдемо на зустріч правовласникам. Наш сайт не несе відподвідальність за копіювання матеріалів нашими користувачами.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями