технологія виконання базових чоловічих стрижок

технологія виконання базових чоловічих стрижок

Волосся на маківці та потиличні вихори додатково прострига - ють проти їх росту темні місця або смуги, що залишились після стрижки, простригають машинкою з ножем тієї ж висоти, яким виконували первинну стрижку.

Волосся перехідної смуги від стрижки машинкою до стрижки ножи - цями вкорочують машинкою з висо - тою ножа 3 мм, рухаючись навкруги голови з виведенням машинки вгору.

Машинкою з висотою ножа 1 мм укорочують волосся вздовж лінії окан - тування скронь, за вушними раковина - ми, зістригають або зголюють пушкове волосся на шиї. Ма - шинкою з висотою ножа 3 мм зістригають волосся від початку його росту з виведенням машинки угору вздовж крайової лінії росту во - лосся на правій скроні, потилиці, лівій скроні. Природно, що худорлявим обличчям більше підходять бороди широких силуетів (овальна, трапеціє - подібна, квадратна), а для круглого обличчя краще рекомендувати конусоподібну або перевернуту трапецієподібну.

Після гоління збризкують одеколоном, роблять компрес, потім підстригають вуса і лише тільки після цього переходять до оформлення бороди ножицями з гребінцем. Підготовка кваліфікованого робітника для ефективного керування режимами роботи насосів з метою енерго - і ресурсозбереження у технологічних підприємствах, системах опалення, водозабезпечення, каналізації. Ціллю дослідження є причини необхідності удосконалення професійної підготовки кваліфікованих робітників у зв язку зі змінам, що відбуваються в економічному і соціально - політичному житті країни в останні роки, вони обумовили появу нових тенденцій у функціонуванні і розвитку.

У ситуації, що склалась, суспільному виробництву країни потрібен новий тип робітника - професійно - технічний працівник, конкурентноздатність якого в умовах ринкових відносин визначається широкою політехнічною грамотністю, високою професійною (у межах галузі) і соціальною (на міжгалузевій основі) мобільністю, що ґрунтується на базовій професійно - технічній освіті. Можливості професійного росту і самовдосконалення такого робітника значною мірою будуть залежати від рівня його економічних і правових знань, знань з основ наукової організації праці і культури виробництва; ступеня розвитку творчих здібностей, готовності до роботи при різних формах організації виробництва у державному і недержавному секторах. Перукарські послуги відносяться до сфери побутових послуг та належать до числа найбільш затребуваних в повсякденному побуті людей, а, отже, є наймасовішими.

Крім того, перукарські послуги надають перукарі та косметологи - індивідуали, практикуючі в приватному порядку без дотримання процедури обов язкової реєстрації в державних органах. Темпи зростання обсягів реалізованих перукарських послуг значно не змінилися, і на даний момент підгалузь впевнено займає 6 місце на ринку побутового обслуговування населення, представляючи 3, 7% від загального обсягу побутових послуг. Метрів і більше, як правило, на перших поверхах житлових будинків (вбудовано - прибудовані приміщення), при банно - пральних комбінатах, готелях, гуртожитках, вокзалах, великих підприємствах. В даний час перед професійним навчанням робітничих кадрів постала низку принципово важливих завдань, зумовлених потребами адаптації підприємств до ринку, проведенням модернізації і перепрофілювання виробництв, реструктуризацією зайнятості і зміною вимог до якості робочої сили.

Сучасне виробництво пред являє високі вимоги до робочих кадрах і систему підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації в умовах ринкових відносин. В особистісному плані професійна освіта та кваліфікація не просто виступають характеристиками тієї чи іншої людини, але і стають для нього гарантією соціального благополуччя, умовою його конкурентоспроможності на ринку праці. Характер предмета чи продукту праці; виконувані функції; періодичність процесу; характер участі працівника у впливі на предмет праці; стабільність структури трудового процесу; ступінь його регламентації; форми його організації. Для трудових процесів і групи характерна можливість їх розділення на окремі елементи, можливість групування окремих елементів для вивчення в комплексі, часта повторюваність окремих операцій. Для трудових процесів іі групи характерна можливість їх розділення на окремі елементи, але не значна повторюваність окремих операцій та не можливість групування окремих елементів для вивчення в комплексі. Для трудових процесів ііі групи характерна можливість їх розділення на окремі елементи, часта повторюваність окремих операцій та неможливість групування окремих елементів для вивчення в комплексі. Виходячи з аналізу професійної діяльності, перукар 2 розряду відноситься до 1 групи трудових процесів, так як в діяльності фахівця можливі наступні фактори.

Вивчення методів ефективної організації праці людей; обчислювальної техніки і методів організації взаємодії з людьми і виробничим устаткуванням, практичних додатків. Робочі місця перукаря обладнують різними за конструкцією туалетними столиками або полицями, настінними дзеркалами різної форми, перукарськими кріслами.

У зв язку з тим, що сфера перукарської справи економічно швидко розвивається, поява новітніх технологій, технік та систем, модернізація підприємств вимагають більш високого рівня підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації робочих кадрів, що здійснюється у птнз. У процесі навчання рекомендується використовувати більше наочних методів навчання, так як вони є візуальним сприймання дійсності, активізують увагу, спонукають до логічного мислення та сприяють кращому запам ятовуванню поданого матеріалу.

Стрижка бороди та вусів борода та вуса не тільки роблять чоловіка своєрідним, а й можуть використовуватися і для того, щоб приховати дефекти обличчя або змінити його форму.

А — українські; б— узбецькі; в — російські; г — фігурні; д, е, ж — англійські для зменшення довжини кінець вуса притримують лівою ру - кою, розчісують у зворотному напрямку, тобто від кінця до середини, та підстригають до потрібної довжини.

Зачіска канадка підходить для будь - яких типів волосся, ніби жорсткі або м які, хвилясті або рівні, все залежить від укладання і, звичайно ж, виду стрижки.

Зі знаменитостей канадка була у джастіна бібера, енеріке іглесіаса, девіда бекхема і у інших відомих голлівудських зірок, які своїм зовнішнім виглядом захоплювали погляди багатьох жінок. Потім зрізати 3 см на рівні голови і починаючи від потилиці рівняти всі інші пасма; з боків правильно визначаємо рівень, при цьому робимо горизонтальний прилад і відокремлюємо основну пасмо від потилиці до вуха. Знову ж таки, орієнтуватися потрібно тільки на основну пасмо; на задній частині потилиці волосся дуже коротко зрізаються, піднімаючи їх поступово гребінцем вгору; на остаточному етапі волосся філіро.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями