література в житті людини твір

література в житті людини твір

Ще у давнину, коли люди тільки вчилися розмовляти, постала проблема – як донести свої думки до інших людей через простір і час. Спочатку виникла усна народна творчість, а потім на її фундаменті люди звели величний храм літератури.

і велич цієї споруди полягає у тому, що кожен, від малого до велика, ким би він не був і де б не знаходився, може ввійти туди і навіть покласти свою цеглинку.

Знайомлячись з літературою рідного краю та з творами письменників зарубіжних країн, ми вивчаємо власну історію, поринаємо у вир тогочасних подій і черпаємо звідтіля дорогоцінну мудрість наших пращурів. На сторінках книг ми знаходимо думки великих людей, що здатні докорінно змінити наше життя. Також не можна забувати про насолодження, яке отримує людина під час читання книжок. Людина, яка прочитала багато книжок і використовує набуті знання, дуже поважається в суспільстві й стає найбажанішим і найкращим другом. Вона завжди має потрібні знання, щоб знайти вихід із будь - якої складної ситуації і неодмінно прийде вам на допомогу, якщо ви втратите свої життєві орієнтири і допоможе знайти для вас літературні “ліки”. З цим важко посперечатися, якщо взяти до уваги, що з першого й до останнього свого подиху людина. Роль літератури в житті європейського суспільства доби просвітництва реферат на тему.

“роль літератури в житті європейського суспільства доби просвітництва” соціально - економічні перетворення доби просвітництва вплинули на духовний світ людей, змінили їхні духовні запити.

Роль поета і літератури в суспільному житті (за віршем “до кобзи”) – і варіант – пантелеймон куліш 9 клас твори з української літератури і варіант у новому заповіті вустами апостола іоанна мовиться. Вона міцно та надійно увійшла до нашого життя, стала світочем знань, скарбницею народного досвіду, вірним. Міцкевича) творчість відомих поетів xix століття генріха гейне та адама міцкевича добре відома багатьом поколінням любите лий поезії. Роль поета і літератури в суспільному житті (за віршем “до кобзи”) – іі варіант – пантелеймон куліш 9 клас твори з української літератури ii варіант п. Місце і значення релігії в суспільстві визначаються виконуваними нею функціями, до яких можна віднести.

Міцкевича близько двох століть тому липневим ранком біля “графської пристані” в севастополі зі шлюпки висадилася невелика група людей, серед яких був ставний, з буйним кучерявим вихром. Люди не живуть без спілкування, хіба що їх закине куди - небудь на безлюдний острів. Приємно і радісно стає на душі від усвідомлення того, що не перевелися ще такі фанатично віддані книзі люди, як професор білоусов.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями