технологія чоловічих стрижок

технологія чоловічих стрижок

Волосся на маківці та потиличні вихори додатково прострига - ють проти їх росту темні місця або смуги, що залишились після стрижки, простригають машинкою з ножем тієї ж висоти, яким виконували первинну стрижку.

Волосся перехідної смуги від стрижки машинкою до стрижки ножи - цями вкорочують машинкою з висо - тою ножа 3 мм, рухаючись навкруги голови з виведенням машинки вгору.

Машинкою з висотою ножа 1 мм укорочують волосся вздовж лінії окан - тування скронь, за вушними раковина - ми, зістригають або зголюють пушкове волосся на шиї. Ма - шинкою з висотою ножа 3 мм зістригають волосся від початку його росту з виведенням машинки угору вздовж крайової лінії росту во - лосся на правій скроні, потилиці, лівій скроні. Зачіска канадка підходить для будь - яких типів волосся, ніби жорсткі або м які, хвилясті або рівні, все залежить від укладання і, звичайно ж, виду стрижки.

Зі знаменитостей канадка була у джастіна бібера, енеріке іглесіаса, девіда бекхема і у інших відомих голлівудських зірок, які своїм зовнішнім виглядом захоплювали погляди багатьох жінок. Потім зрізати 3 см на рівні голови і починаючи від потилиці рівняти всі інші пасма; з боків правильно визначаємо рівень, при цьому робимо горизонтальний прилад і відокремлюємо основну пасмо від потилиці до вуха. Знову ж таки, орієнтуватися потрібно тільки на основну пасмо; на задній частині потилиці волосся дуже коротко зрізаються, піднімаючи їх поступово гребінцем вгору; на остаточному етапі волосся філіро. Ціллю дослідження є причини необхідності удосконалення професійної підготовки кваліфікованих робітників у зв язку зі змінам, що відбуваються в економічному і соціально - політичному житті країни в останні роки, вони обумовили появу нових тенденцій у функціонуванні і розвитку.

У ситуації, що склалась, суспільному виробництву країни потрібен новий тип робітника - професійно - технічний працівник, конкурентноздатність якого в умовах ринкових відносин визначається широкою політехнічною грамотністю, високою професійною (у межах галузі) і соціальною (на міжгалузевій основі) мобільністю, що ґрунтується на базовій професійно - технічній освіті. Можливості професійного росту і самовдосконалення такого робітника значною мірою будуть залежати від рівня його економічних і правових знань, знань з основ наукової організації праці і культури виробництва; ступеня розвитку творчих здібностей, готовності до роботи при різних формах організації виробництва у державному і недержавному секторах. Перукарські послуги відносяться до сфери побутових послуг та належать до числа найбільш затребуваних в повсякденному побуті людей, а, отже, є наймасовішими.

Крім того, перукарські послуги надають перукарі та косметологи - індивідуали, практикуючі в приватному порядку без дотримання процедури обов язкової реєстрації в державних органах. Темпи зростання обсягів реалізованих перукарських послуг значно не змінилися, і на даний момент підгалузь впевнено займає 6 місце на ринку побутового обслуговування населення, представляючи 3, 7% від загального обсягу побутових послуг. Метрів і більше, як правило, на перших поверхах житлових будинків (вбудовано - прибудовані приміщення), при банно - пральних комбінатах, готелях, гуртожитках, вокзалах, великих підприємствах. В даний час перед професійним навчанням робітничих кадрів постала низку принципово важливих завдань, зумовлених потребами адаптації підприємств до ринку, проведенням модернізації і перепрофілювання виробництв, реструктуризацією зайнятості і зміною вимог до якості робочої сили.

Сучасне виробництво пред являє високі вимоги до робочих кадрах і систему підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації в умовах ринкових відносин. В особистісному плані професійна освіта та кваліфікація не просто виступають характеристиками тієї чи іншої людини, але і стають для нього гарантією соціального благополуччя, умовою його конкурентоспроможності на ринку праці. Характер предмета чи продукту праці; виконувані функції; періодичність процесу; характер участі працівника у впливі на предмет праці; стабільність структури трудового процесу; ступінь його регламентації; форми його організації. Для трудових процесів і групи характерна можливість їх розділення на окремі елементи, можливість групування окремих елементів для вивчення в комплексі, часта повторюваність окремих операцій. Для трудових процесів іі групи характерна можливість їх розділення на окремі елементи, але не значна повторюваність окремих операцій та не можливість групування окремих елементів для вивчення в комплексі. Тому у змісті виробничого навчання можна виділити теми стосовно опанування вмінь та навичок виконання окремих прийомів та операцій, характерних для конкретних видів робіт. Для трудових процесів ііі групи характерна можливість їх розділення на окремі елементи, часта повторюваність окремих операцій та неможливість групування окремих елементів для вивчення в комплексі. Тому у змісті виробничого навчання можна виділити теми стосовно опанування вміннями та навичками виконання окремих прийомів та операцій, характерних для більшості видів робіт. Виходячи з аналізу професійної діяльності, перукар 2 розряду відноситься до 1 групи трудових процесів, так як в діяльності фахівця можливі наступні фактори.

Вивчення методів ефективної організації праці людей; обчислювальної техніки і методів організації взаємодії з людьми і виробничим устаткуванням, практичних додатків. Ціллю дисципліни є актуалізація отриманих раніше знань з основ перукарської справи та формування умінь та навичок з практичного виконання робіт за кваліфікацією перукар. Робочі місця перукаря обладнують різними за конструкцією туалетними столиками або полицями, настінними дзеркалами різної форми, перукарськими кріслами.

Забезпечення якості і продуктивності навчально - виробничої праці учнів з виконання операції стрижки волосся; спонукання учнів до самостійності і самоконтролю у роботі; стимулювання та заохочення творчого підходу учнів до виконання навчально - виробничих завдань. У зв язку з тим, що сфера перукарської справи економічно швидко розвивається, поява новітніх технологій, технік та систем, модернізація підприємств вимагають більш високого рівня підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації робочих кадрів, що здійснюється у птнз. У процесі навчання рекомендується використовувати більше наочних методів навчання, так як вони є візуальним сприймання дійсності, активізують увагу, спонукають до логічного мислення та сприяють кращому запам ятовуванню поданого матеріалу.

Підготовка кваліфікованого робітника для ефективного керування режимами роботи насосів з метою енерго - і ресурсозбереження у технологічних підприємствах, системах опалення, водозабезпечення, каналізації. Розділити на три зони – зробити проділ від вуха до вуха, відокремивши нижню і верхню частини один від одного, верхню частину поділити навпіл центральним проділом. В далекі часи, коли теніс, як спорт, що був уже досить популярний, а кепки і бейсболки ще не встигли завоювати світ, у тенісистів з’явилася потреба придумати зручну стрижку.

Та таку, щоб чубчик не лізла в очі і не загороджує огляд, але волосся на тімені були пристойної довжини і захищали від палючих променів сонця під час гри.

Стрижка канадка з’явилася після того, як з такою зачіскою стали виходити канадські хокеїсти, всім дуже сподобався такий спосіб і багато чоловіків захотіли приміряти його на себе.

Ця чоловіча зачіска дуже популярна і сьогодні у зв’язку з тим, що дуже легко проходить щоденна укладка, що значно спрощує життя і без того зайнятих чоловіків, підлаштовується практично під будь - яку форму і тип особи, а також багато знаменитих і публічні люди зупинили саме на канадка свій вибір, наприклад єгор крід. По - перше, при наявність прямокутного типу обличчя волосся на маківці і на потилиці слід підстригати коротше, ніж рекомендується при традиційному варіанті, тоді особа не буде виглядати масивно, а всі риси будуть згладжені. По - друге, при круглому і квадратному типі особи, потрібно постаратися за допомогою зачіски зробити його більш овальним, тому майстер повинен зробити більший обсяг на маківці для досягнення потрібного ефекту.

По - третє, якщо спостерігається нестандартно довгасте обличчя, то треба зробити стрижку з чубком більшої довжини, щоб при укладанні її на одну сторону, обличчя здавалося коротше.

і нарешті, власникам овальної форми обличчя не варто турбуватися, так як будь - який майстер не помилиться, адже таким людям підходить будь - який варіант укладання стрижки канадка. Чоловіча стрижка спортивна канадка з’явилася в зв’язку з тим, що не всім спортивним чоловікам зручно носити на верхівковій частині об’ємну шевелюру, тому волосся робляться трохи коротше на всіх частинах. При цьому, якщо при класичному варіанті всю обробку можна здійснювати ножицями, то в даному випадку, щоб створити зачіску, на потилиці і скронях доведеться орудувати машинкою, так як таку коротку довжину створити ножицями досить важко. Важливе значення в оформленні стрижки мають проділи, спочатку треба зробити горизонтально проділ від одного вуха до іншого, а потім з кожного боку зробити два вертикальних проділу з поділами біля скронь. На лінії чола потрібно взяти невелику пасмо волосся шириною близько півтора сантиметрів і під прямим кутом потрібно зрізати до освіти довжини в три сантиметри.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями