збірник тестових завдань з хімії в ворде

збірник тестових завдань з хімії в ворде

Який із запропонованих діагностичних методів необхідно провести для підтвердження висівкоподібного різнокольорового лишаю. Вкажіть діагностичний тест, який підтверджує діагноз мікроспорії волосистої частини голови.

З яким захворюванням необхідно провести диференційний діагноз глибокої трихофітії волосистої частини голови.

Папульозний сифіліс 27 який із симптомів характерний для глибокої інфільтративно - нагнійної трихофітії волосистої частини голови.

У хворого на тулубі численні гіпопігментні плями різної конфігурації та розмірів, розташовані ізольовано на засмаглій шкірі. Місцями відмічаються поодинокі жовто - бурі плями з чіткими межами та висівкоподібним лущенням на їх поверхні. Хворий 24 років звернувся до лікаря зі скаргами на висипку на шкірі стоп, свербіж. На шкірі підошов, в міжпальцевих складках на фоні еритеми спостерігаються везикульозні елементи, ерозії, кірочки.

У хворої 40 років на правій кисті між 3 і 4 пальцями в глибині складки спостерігається ерозія з облямівкою білого відшарованого епідермісу.

При огляді у між пальцевій ділянці ступень візуалізується мацерація епідермісу, ерозії. Хворий, за фахом шахтар, скаржиться на ураження нігтьових пластинок рук і ніг, яке спостерігається упродовж 2 років. Нігтьові пластинки і, іі, ііі пальців обох ступнів та іі, ііі – кистей потовщені, мутні, з явищами піднігтьового гіперкератозу.

На підошвах та правій долоні – гіперкератоз, в складках шкіри – муковидне лущення. Хвора 29 років звернулась до лікаря зі скаргами на появи висипки після відпочинку на морі. На шкірі грудей, бокових поверхнях тулуба, плечах плями жовто - коричневого кольору з незначним лущенням. Робітник ливарного цеху 45 років скаржиться на помірний свербіж, сухість, лущення шкіри стоп. Шкіра між паль - цевих складок обох стоп, підошов інфільтрована, суха, дифузно почервоніла, з дрібним лущеннями на її поверхні. Скаржиться на наявність вузлів на волосистій частині голови, нездужання, головний біль, підвищення температури до 38 градусів. На шкірі волосистої частини голови спостерігається декілька інфільтрованих осередків ураження, червоного кольору, різко відокремлених з гноячковими кірками на їх поверхні.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями