соняшник 2021 відповіді 9 клас

соняшник 2021 відповіді 9 клас

Кожна робота складається з трьох частин (аудіювання, читання і використання мови). Аудіоматеріали для аудіювання можна безкоштовно завантажити із сайта видавництва. Посібник укладено відповідно до чинних програм з англійської мови міністерства освіти і науки україни.

Зміст і структура контрольних робіт, поданих у посібнику, відповідає головній меті навчання іноземної мови в закладах загальної середньої освіти - формування в учнів комунікативної компетенції. Перший - із завданням на перевірку вмінь та навичок з аудіювання; другий - із завданнями на перевірку вмінь та навичок з читання і використання мови.

Виявити рівень сформованості вмінь учнів сприймати на слух і розуміти автентичний англомовний текст. Виявити рівень сформованості вмінь учнів читати і розуміти автентичний англомовний текст. Статті з періодичних видань; листи (особисті, офіційні тощо); оголошення, рекла - ма; розклади; програми; особисті нотатки, повідомлення тощо. Визначити рівень володіння лексичними, граматичними, семантичними та прагматичними знаннями, що дадуть можливість уу.

Різні за обсягом та складністю, пов язані із ситуаціями спілкування в контексті дійсності та життя в країнах, мова яких вивчається. Заповнити 12 пропусків у двох коротких текстах, вибираючи один правильний варіант із чотирьох поданих. Перші 6 тестів перевіряють рівень сформованості граматичної компетентності, решта - лексичні, семантичні, прагматичні знання.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями