кількість контрольних робіт з математики 2 клас нуш

кількість контрольних робіт з математики 2 клас нуш

Обчислювальні уміння і навички; уміння і навички розв’язування задач; застосування властивостей, правил, алгоритмів, залежностей; виконання вимірювань та геометричних побудов. Комбінованою, що складається з завдань на обчислення, розв’язання задачі, рівняння, завдань з іменованими числами та геометричного матеріалу; тестовою, що складається із тестових завдань закритого і відкритого типів. Відсутність пояснювального тексту, відповіді завдання, назви величин або невідповідність їх виконаним діям та отриманим результатам; для консервування огірків витратили 19кг огірків, води – на 16кг більше, ніж огірків, а зелені – на 33кг менше, ніж води.

Уяви тепер, що в таблиці замість 3 цибулин намальовано 1 гарбуз і побачиш, що в нижньому рядку гарбуз і перець разом коштують 180, а в другому стовпчику також стоїть уявний гарбуз і той же перець. Автономія вчителя має бути забезпечена академічною свободою, включаючи свободу викладання, свободу від втручання в педагогічну, науково - педагогічну та наукову діяльність, вільним вибором форм, методів і засобів навчання, що відповідають освітній програмі, розробленням та впровадженням авторських навчальних програм, проектів, освітніх методик і технологій, методів і засобів, насамперед методик компетентнісного навчання. Вчитель має право на вільний вибір освітніх програм, форм навчання, закладів освіти, установ і організацій, інших суб’єктів освітньої діяльності, що здійснюють підвищення кваліфікації та перепідготовку педагогічних працівників. Адміністрація закладу загальної середньої освіти або працівники методичних служб можуть лише надавати методичну допомогу вчителю з метою покращення освітнього процесу, а не контролювати його. Звертаємо увагу педагогічних працівників на те, що відповідно до вимог державного стандарту початкової освіти в навчальних програмах з усіх предметів і курсів передбачено 20% резервного часу.

При складанні календарно - тематичного планування учитель може використовувати його на свій розсуд, наприклад, для вдосконалення вмінь, дослідження місцевого середовища (довкілля), у якому мешкають діти, краєзнавчих розвідок, дослідницько - пізнавальних проектів та екскурсій, зокрема з ініціативи дітей. З метою створення умов для проектної діяльності учнів, здійснення спостережень, досліджень, виконання практико орієнтованих завдань протягом навчального року пропонується виділити час на проведення навчально - пізнавальної практики, екскурсій. •10— 11 класи — по одному зошиту з алгебри та початків аналізу й геометрії; для контрольного тематичного оцінювання пе­редбачаються окремі зошити (для кожного предме­та) або аркуші, що зберігаються протягом навчаль­ного року в загальноосвітньому навчальному закладі. При формуванні підсумкової оцінки за семестр учитель спирається на тематичні оцінки учня, врахо­вуючи оцінки за поточні роботи та підсумкові оцін­ки за ведення зошита. ); •залежність між швидкістю, часом і відстанню; між ціною, кількістю і вартістю; між площею і дов­жинами сторін прямокутника; між компонентами і результатами дій; •розв язувати прості текстові арифметичні задачі, пов язані з відношенням більше (менше). 1 похідна та її застосування 22 2 2 показникова та логарифмічна функції 22 1 3 елементи комбінаторики, теорії ймовірностей і математичної статистики 12 1 4 інтеграл та його застосування 20 1 5 повторення, узагальнення та систематизація навчального матеріалу, розв’язування задач 29 1 разом. 1 координати, геометричні перетворення та вектори у просторі 16 1 2 многогранники 16 1 3 тіла обертання 14 1 4 обєми та площі поверхонь геометричних тіл 14 1 5 повторення, узагальнення та систематизація навчального матеріалу, розвязування задач 10 1 разом. 18 1 2 похідна та її застосування 42 1 3 показникова та логарифмічна функції 36 2 4 елементи комбінаторики, теорії ймовірностей і математичної статистики 30 1 5 інтеграл та його застосування 30 2 6 елементи математичної логіки 12 1 7 комплексні числа та многочлени 24 2 8 повторення, узагальнення та систематизація навчального матеріалу, розв’язування задач 18 1 разом.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями