рідна мова єрмоленко 6 клас гдз

рідна мова єрмоленко 6 клас гдз

44 - матеріально - технічна база загальноосвітніх навчальних закладів); закон україни про місцеве самоврядування в україні - (ст. 32 - повноваження у сфері освіти, охорони здоров я, культури, фізкультури і спорту). У п’ятому класі рідна мова допомагала тобі вивчати українську та зарубіжну літературу, історію, етику, природознавство, математику тощо. Звуки мови та позначення їх на письмі, будову слова, значення слів та стійких мовних зворотів, а також вивчав будову речення, текст, поняття про мовні стилі. А в шостому класі на тебе чекають цікаві уроки з історії стародавнього світу, ботаніки.

її лексику, частини мови (іменник, прикметник, числівник і займенник), способи творення слів. Я допоможу тобі грамотно писати перекази, твори, готувати усну відповідь на уроках, правильно вимовляти й писати імена та прізвища, слова іншомовного походження; навчу тебе доречно вживати в розмові влучні, образні вислови.

Хай вони знають багато іноземних мов, але свою бережуть і плекають, розуміючи, що це основа основ їхнього життя і майбутніх успіхів.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями