інформатика 6 клас коршунова гдз

інформатика 6 клас коршунова гдз

Мій знайомий вирушає в подорож, і йому потрібно під час подорожі використовувати комп’ютер. Як ти вважаєш, який із сучас­ них комп’ютерів йому краще взяти із со­ бою і чому.

Підкажи, будь ласка, який пристрій допоможе орієнтуватися в незнайомому місті, знаходити потрібні вулиці та будинки.

Мій знайомий дуже любить читати під час подо­рожі, але брати із собою багато книжок він не може.

Диктофон може запам’ятати новий матеріал, який розповідає вчитель, але він не може замінити вміст мого портфеля, бо в ньому є і зошити, і підручники, і олівці, і ручки.

Вибери з наведених нижче слів ті, що близькі за значенням до поняття комп’ютерна про - грама. Програміст може запро­грамувати комп’ютер розв’язувати для тебе будь - які завдання. А щоб відновити програму, потрібно уважно придивитися до стрічки внизу робочого стола. Щоб переключити мову введення, потрібно натиснути на клавіатурі одночасно дві клавіші shift і ctrl і мова введення буде з кожним натисненням змінюватися на наступну в списку.

Данилко довго тиснув на клавішу і замість одного знака оклику на екрані монітора побачив цілих три.

А) читає підручник у бібліотеці; б) говорить по телефону; в) записує свої спостереження. Сигналом про те, що загадане число більше, ніж запропо­ новане, є палець, піднятий угору, а якщо мен­ше, – палець, опущений униз. Спочатку він його сфото­графував, потім виміряв лінійкою та записав отриману інформацію у свій блокнот. Запропонуй різні варіанти заповнення схеми пе­редавання повідомлень джерело - приймач і опиши, для яких ситуацій. А) мама записала план прибирання квартири; б) тато зробив креслення нової шафи; в) бабуся записала послідовність дій для по­ садки моркви.

Данилко хоче зберегти малюнок, що створе­ ний у графічному редакторі, на робочому столі. 1) ластик завжди стирає колір фону, тому, перш за все, потрібно обрати необхідний колір фону (клацнути правою клавішею миші на палітрі).

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями