контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли, публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.

Сорока галина петрівна учитель української мови та літератури вугледарська загальноосвітня школа і - ііі ступенів №3 донецької області. Займенники я, ти, він, вона, воно, ми, ви, вони є а) вказівними; б) означальними; в) особовими; г) питальними.

Нехай ніхто не половинить, твоїх земель не розтина, бо ти єдина україно, бо ти на всіх у нас одна (д. Форми називного відмінка, а також роду та числа не має займенник а) хтось; б) себе; в) стільки; г) хтозна - який. Будь - який займенник увести в речення, визначити його відмінок, рід та число (якщо є) (напр. Займенники хто, що, який, чий, котрий, стільки є відносними, коли вони а) вживаються для утворення питальних речень; б) вживаються для зв’язку частин складного речення; в) вказують на відношення до діючої особи; г) вказують на неозначену (невідому) особу, предмет, ознаку, кількість. Заперечні та неозначені займенники утворилися від а) особових займенників; б) вказівних займенників; в) питальних займенників; г) означальних займенників. Скласти (пригадати) й записати речення із заперечним або неозначеним займенником (напр. Будь - який займенник, що пишеться через дефіс, у формі непрямого відмінка ввести в речення (напр. Утворити якнайбільше неозначених та заперечних займенників від питальних хто, який, котрий, чий. Запрошуємо пройти онлайн тести з української мови з відповідями для школярів, студентів, учнів, дітей та дорослих. Проходьте тести, відповідайте на питання та з ясуйте, як добре ви знаєте українську мову.

Можливо, потрібно буде повернутися до підручників і переглянути якусь тему заново. Тести з української мови будуть корисні як для простої перевірки знань й кращого вивчення рідної мови, так і для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. За структурою вони схожі на тести зно з української мови й відповідають всім потрібним вимогам, оскільки були створені досвідченими вчителями - філологами й неодноразово перевірені їхніми колегами.

Всіх авторів тестів та їхні роботи ви можете побачити на сторінці автори запитань і навіть познайомитися з ними через соціальні мережі, якщо будете мати таке бажання. Творчий колектив сайту, до якого входять найкращі вчителі української мови, створює власні авторські тести з мови.

Також можете поширити тести по українській мові у соцмережі facebook для своїх друзів та знайомих. Тести по українській мові на вміння правильно визначати ненаголошені голосні в словах. Якщо в даному розділі ви не знайшли потрібних тестів з мови, тоді запропонуйте свої цікаві запитання. Використання цих матеріалів на своїх інтернет - ресурсах можливе тільки зі згоди автора і при встановленні активного посилання на український ерудит.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями