самостійна робота 6 клас ознаки подільності

самостійна робота 6 клас ознаки подільності

Основна властивість дробу скорочення звичайних дробів найменший спільний знаменник (нсз) кількох дробів зведення звичайних дробів до спільного знаменника порівняння звичайних дробів. Пропорція та її властивості розв’язування рівнянь на основні властивості пропорції пряма та обернена пропорційні залежності. Додавання від’ємних чисел додавання від’ємних чисел додавання чисел з різними знаками додавання чисел з різними знаками додавання чисел з різними знаками.

Множення раціональних чисел множення раціональних чисел множення раціональних чисел переставна і сполучна властивості множення. Розв язування задач за допомогою рівнянь тест може бути використаний для проведення тематичного онлайн оцінювання з математики у 6 класі з теми рівняння. Даний тест містить 10 питань на вибір відповіді та одне запитання на вписування координат точок, що зображені на рисунку.

Тест на перевірку засвоєння знань теми координатна площина, зокрема на визначення координат точок, що знаходяться на вісі ординат, вісі абсцис. Даний тест можна проходити як у школі на уроці, так й вдома, причому підтвердженням проходження буде роздрукований чи в електронному варіанті збережений сертифікат. Даний тест містить завдання на додавання і віднімання звичайних дробів з різними знаменниками, на додавання і віднимання мішаних чисел. Мета тесту - перевірити вміння і навички зведення дробів до спільного знаменника, знання ознак подільності натуральних чисел. Зміст тестових завдань відповідає новій програмі 11 - річної школи з математики для учнів 6 класів. Перевірити вміння учнів використовувати правила множення звичайних дробів, основну властивість дробу, знаходити дріб (%) від числа, переводити мішаний дріб в неправильний. Завдання тесту відповідають навчальній програмі з математики для 6 - го класу загальноосвітніх навчальних закладів.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями