гдз фізика 7 клас збірник задач гельфгат тест для самоперевірки

гдз фізика 7 клас збірник задач гельфгат тест для самоперевірки

По поверхні стола за допомогою горизонтальної пру­жини рівномірно тягнуть брусок. Шайбу штовхнули по льодовому майданчику, а че­рез певний час під дією сили тертя вона зупинила­ся. По поверхні парти за допомогою горизонтальної пружини рівномірно тягнуть брусок, прикладаю­чи силу 2. Першого разу хлопчик піднявся сходами на свій по­верх повільним кроком, а другого разу бігом. Яку мінімальну роботу потрібно при цьому виконати, якщо глибина озера дорівнює 12 м. Як потрібно змінити потужність, яку розвиває людина, щоб швидкість, з якою піднімається відро, була вдвічі більшою. Одна людина при цьому стоїть, друга такої самої маси — йде сходин­ками вгору з незмінною швидкістю. Якою є потужність його двигунів, якщо сила опору рухові за такої швидкості руху становить 115 кн. Визначте силу опору рухові, якщо по­тужність, яку розвиває двигун автомобіля, стано­вить 75 квт. Будівельник за мотузку піднімає відро з бетонним розчином, прикладаючи силу 250. Який тиск повітря (по­над атмосферний) створює поршень, якщо його пло­ща дорівнює 20 см 2, а хід становить 40 см. Більший поршень гідравлічного преса під час стис­кання заготівки на 2 см виконав роботу 80 кдж. Яким є тиск мастила всередині преса, якщо площа більшого поршня дорівнює 4000 см 2. Для підняття з дна озера до поверхні води марму­рової колони масою 3, 78 т було виконано роботу 95, 2 кдж. Зламаний автомобіль тягнуть на буксирі з незмін­ною швидкістю, прикладаючи силу 20 кн. З колодязя завглибшки 3, 5 м щохвилини насос по­дає 60 л води в бак, який розташовано на висоті 2, 5 м. На дні озера завглибшки 4 м вертикально стоїть ци­ліндрична мармурова колона, яка має висоту 2 м і масу 1 т. Яку мінімальну роботу потрібно викона­ти, щоб підняти її на катер, який має висоту борта 2 м. Електродвигун приєднано до коловорота, на який намотується ланцюг завдовжки 20 м і масою 400 кг. За який час ланцюг намотається на коловорот, якщо потужність електродвигуна є незмінною і дорівнює 800 вт. Підйомник на будівельному майданчику піднімає бак із бетоном масою 2, 4 т на висоту 40 м за 0, 5 хв. Ми тільки конвертуємо у зручний формат матеріали з мережі інтернет які знаходяться у відкритому доступі та надіслані нашими відвідувачами.

Якщо ви являєтесь володарем авторського права на будь - який розміщений у нас матеріал і маєте намір видалити його зверніться для узгодження до адміністратора сайту.

Ми приєднуємось до закону про авторське право в цифрову епоху dmca прийнятим за основу взаємовідносин в площині вирішення питань авторських прав в мережі інтернет. Тому підтримуємо загальновживаний механізм повідомлення - видалення для об єктів авторського права і завжди йдемо на зустріч правовласникам. Наш сайт не несе відподвідальність за копіювання матеріалів нашими користувачами.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями