гдз інформатика бондаренко 7 клас

гдз інформатика бондаренко 7 клас

44 - матеріально - технічна база загальноосвітніх навчальних закладів); закон україни про місцеве самоврядування в україні - (ст. 32 - повноваження у сфері освіти, охорони здоров я, культури, фізкультури і спорту). Ви тримаєте в руках підручник з інформатики, призначений саме для вас, учнів і учениць 7 класу.

У 6 класі ви ознайомилися з особливостями побудови й опрацювання растрових і векторних зображень, навчилися створювати презентації з елементами керування показом, розробляти їх сценарії і добирати стильове оформлення слайдів. Ви продовжували вивчення основ мови програмування python, опанували складання та виконання алгоритмів із розгалуженнями та повтореннями.

У цьому навчальному році на вас теж очікує чимало цікавого та корисного, а пропонований підручник буде вашим надійним помічником. Розділ 1 присвячений вивченню основ об’єктно - орієнтованого програмування засобами середовища програмування python, розділ 2 — знайомству з поштовими службами інтернету, етикетом електронного листування, онлайно - вими перекладачами і хмарними сервісами, розділ 3 — опануванню табличного процесора — програми для опрацювання даних, поданих у вигляді електронних таблиць. Вони допоможуть згадати відомості, які ви вивчали з цієї теми в попередніх класах і які будуть необхідні для засвоєння нового матеріалу.

Кожен параграф містить теоретичні відомості, приклади практичного застосування знань, питання для самоперевірки, вправи.

Питання для самоперевірки допоможуть з’ясувати, чи достатньою мірою ви опанували вивчений матеріал, а також підготуватися до виконання вправ і практичних робіт. Щоб успішно виконати кожну з них, ви маєте повторити матеріал, вивчений на попередніх уроках, і застосувати навички роботи з певним програмним забезпеченням. Оцінити здобуті знання й уміння вам допоможе комп’ютерне тестування, яке можна пройти в онлайн - режимі з автоматичною перевіркою результату.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями