конспекти уроків 8 клас біологія

конспекти уроків 8 клас біологія

6600 видів (найчисленніші з плазунів); поширені на суходолі, у морях, прісних водах; об’єднує наявність на поверхні тіла рогових лусочок і щитків різноманітної форми, під якими в шкірі часто розташовані спеціальні кісткові пластинки.

Ознайомити учнів з найпоширенішими захворювання нервової системи та чинниками, що порушують її роботу; визначити їх симптоми, наслідки та способи профілактики; поглибити знання про значення нервової системи для людини.

Застосовувати біологічні знання для пояснення процесів життєдіяльності власного організму; здійснювати спостереженя за станом власного організму; усвідомлювати значимість профілактики захворювань нервової системи, травматизму, уникнень шкідливих звичок. Але, коли відбуваються збої, виникають захворювання нервової системи, які потрібно обов’язково лікувати, бо як відомо для хворої людини втрачається сенс життя. (інформація про хвороби) захворювання причини, механізмутворення сутність і наслідки енцефаліт віруси, деякібактерії, найпростішіабогриби, щопередаютьсячерез укуси кліщів і комарів, алергениаботоксини запалення головного мозку, якеможепризвести до паралічів і смерті менінгіт віруси, бактерії, гриби та деякіпаразитичні черви, щопередаються через немиті руки абоповітряно - крапельним шляхом; деякіантибіотики та протизапальніпрепарати запаленняоболонок головного або спинного мозку.

Глухоти, епілепсії, гідроцефалії та проблем з розумовимрозвитком у дітей, інколи — смерті поліомієліт вірусполіомієліту, щоможепотрапитидоорганізмуповітряно - крапельним шляхом або через немиті руки, продуктихарчування ураженнясіроїречовини спинного мозку, яке призводить до паралічуабонавітьсмерті неврит віруси, бактерії, токсини, застуда, травмуваннятощо запаленняпериферичнихнервів, щопризводить до зниженняабовтратичутливості, паралічу та парезів. Про те, як уникати травмувань, про те що таке головні болі і про методи реабілітації, просимо розповісти телеглядачам присутнього лікаря - травматолога павла шульгу.

Слухаючи інформацію про виникнення хвороб, наслідки перенесених захворювань, хочеться звернутись із запитанням до людини, яка практикує нетрадиційні методи оздоровлення, аби надала рекомендації, як уберегтись від хвороб. Сьогоднішній ефір добігає до свого завершення, але, мене турбує те, що не всі змогли почути мудрі поради, як потрібно проводити профілактику захворювань нервової системи.

Уникнення контактів з алергенами та токсинами профілактичні щеплення своєчасне лікування інфекційних хвороб активний спосіб життя відсутність шкідливих звичок своєчасний відпочинок, повноцінний сон, боротьба зі стресами раціональне харчування.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями