контрольні роботи 8 клас фізика

контрольні роботи 8 клас фізика

Визначи фокусну відстань збиральної лінзи, якщо предмет, що знаходиться перед лінзою на відстані 2см, а його зображення на відстані 4см від лінзи.

Визначи оптичну силу збиральної лінзи, якщо предмет, що знаходиться перед лінзою на відстані 0, 2м, а його зображення на відстані 0, 4м від лінзи.

Яке паливо потрібно спалити, щоб при повному згорянні 100кг виділилось 1500мдж тепла. З якою силою взаємодіють дві маленькі заряджені кульки, розташовані на відстані 0, 3м одна від одної у вакуумі, якщо їхні заряди відповідно дорівнюють 0, 000002кл та 0, 000006кл. З якою силою взаємодіють дві маленькі заряджені кульки, розташовані на відстані 0, 5м одна від одної у вакуумі, якщо їхні заряди відповідно дорівнюють 0, 000002кл та 0, 000008кл. А) зростає з підвищенням температури; б) зменшується під дією світла; в) збільшується як у разі підвищення температури, так і під дією світла. Для сріблення ложок через розчин срібла протягом 5год пропускають струм силою 1, 8а. Визначте, у якому напрямку зорієнтується магнітна стрілка, якщо її розмістити в точці а. Б) кулю, всередині якої знаходяться протони й електрони; в) кулю, всередині якої знаходяться електрони; г) позитивно заряджену кулю, всередині якої розташовані негативні електрони.

Скільки часу може людина перебувати в цій зоні, якщо гранично допустима доза 0, 25гр. У якому з цих уповільнювачів нейтрон зазнає більшої кількості зіткнень, поки його швидкість не знизиться до теплової. Укажіть правильну залежність проекції прискорення від часу, що відповідає цьому рухові. З якою швидкістю воно має рухатись, щоб у верхній точці моста опинилося в стані невагомості. На шнурі, перекинутому через нерухомий блок, підвішені на одному рівні вантажі масою 200 та 300г. Знайдіть імпульс тіла через 5с після початку відліку часу, якщо маса тіла дорівнює 400г. Один вантаж масою 80кг покладений на відстані 2м від лівого кінця балки, а другий вантаж масою 100кг покладений на відстані 1м від її правого кінця. 6) після того як балон, у якому знаходилося повітря під тиском 1мпа, з’єднали з порожнім балоном об’ємом 4л, у цих баллонах установився тиск 700кпа. А) кінетична енергія теплового руху частинок; б) потенціальна енергія взаємодії частинок; в) енергія електронів у електронних оболонках атомів; г) кінетична енергія тіла. А) робота газу від’ємна, а внутрішня енергія зменшується; б) тиск підвищується, робота газу дорівнює нулю; в) тиск зменшується, а внутрішня енергія не змінюється; г) внутрішня енергія не змінюється, а робота від’ємна. Яку кількість кам’яного вугілля потрібно спалити в печі, ккд якої 40%, для перетворення в пару 400г води.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями