німецька мова 9 клас сидоренко підручник онлайн

німецька мова 9 клас сидоренко підручник онлайн

Можете привітатися, розказати про свою родину, друзів, школу, захоплення, будинок чи квартиру, предмети одягу та національні страви, назвати свою адресу, написати невеликий лист і вітальну листівку, порівняти українські та німецькі свята, традиції тощо. Ви навчитеся розповідати про себе, близьких, друзів, улюблений навчальний предмет у школі та плани на майбутнє, про відвідини театру чи кінотеатру, улюблених письменників, поетів, літературні твори, приготування до подорожі та планування відпочинку, про визначні історичні й культурні місця україни й німеччини, зможете описувати людей, предмети, дії, явища, самопочуття, події, характеризувати якості особистості та вчинки людей, порівнювати предмети, висловлювати свої враження, почуття та емоції, надавати інформацію про явища та події, висловлювати, приймати або відхиляти пропозицію, аргументувати свій вибір і точку зору.

“ (тут подано завдання для самостійного контролю засвоєного матеріалу) та „das kann ich schon“ (зібрано основні лексичні вирази й граматичні структури). — довідник із граматики, який містить правила та пояснення граматичного матеріалу, що допоможе вам систематизувати й узагальнити навчальний матеріал; — таблицю основних форм сильних дієслів; — німецько - український словник (deutsch - ukrainisches w. Не всі батьки вивчали німецьку мову, але з допомогою гдз без проблем перевірять правильність виконання домашнього завдання, адже все виконано за батьків, навіть не потрібно розбиратися тематикою і завданням, адже всі відповіді вже є. Звичайно, можна просто списати домашнє завдання, але цею, якщо чесно, не дасть ніякого позитивного результату, ну хіба мінімального, але точно це ніяк не допоможе учню в майбутньому.

Кроме этого, они активно способствуют укреплению в учениках мотивации к получению новых знаний по иностранному языку, которые станут путем к замечательной успешности.

В нем находится ряд особых элементов, которые направлены на надежное усвоение новых знаний школьниками, а также их использование в дальнейшем в практических целях. На сайті видавництва ви знайдете інтерактивні завдання, що допоможуть вам розширити свій словниковий запас, потренуватися у читанні й аудіюванні, перевірити за допомогою тестів свої успіхи в опануванні німецької мови.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями