німеччина культура традиції

німеччина культура традиції

Хоча деякі мають велику схожість з іншими подіями в різних країнах, всі вони мають характерний німецький штрих, який визначає їх як традиційні події європейської країни.

Яйця і кролики є дуже популярними символами німецької культури великодня, і звичайно можна побачити продаж цих продуктів як шоколад під час до великодня. Хоча німецька музика пристосувалася до сучасних змін у промисловості, багато сучасних художників надихаються міфічними діячами німецької музики, щоб розвивати свої нові твори.

Тут подають традиційне німецьке пиво, а також велику кількість визначних пам яток, які розважають мільйони відвідувачів, зокрема карнавальні ігри та визначні пам ятки парку розваг. Зазвичай він відзначається до передхристиянського періоду і, по суті, це свято, яке дозволяє німецьким жителям насолоджуватися святковою атмосферою перед тим, як приймати притулок під попільну середу.

Курбан - байрам - одне з найголовніших мусульманських свят, пов язане з жертвопринесенням і наданням допомоги нужденним у вигляді роздачі м яса малозабезпеченим сім ям. На кожен день місяця до різдва розраховане одне віконце, мішечок або скринька, в якій заховані цукерки або невеликі подарунки – шкарпетки, рукавички, гумки для волосся, олівці. Таку композицію часто можна побачити і на різдвяному ярмарку, куди ходять щоб поспілкуватися, випити глінтвейну з друзями, прикупити ялинкових прикрас та в’язаних светрів зі смішними написами.

В останні роки популярність завоювали смажені ковбаски з кислою капустою, з гарячих напоїв – фруктовий пунш і глінтвейн, на десерт – печиво з корицею і мускатом та м’які пряники.

25 і 26 грудня в німеччині офіційні святкові дні, всі установи і магазини закриті, сусіди ходять один до одного в гості, по вулицях бродять тільки трохи здивовані туристи.

і якщо в різдвяну ніч ви ніде не зустрінете ні душі, то 31 грудня все гуде від гучних вечірок і вуличних шоу, у великих містах гримлять феєрверки – найзнаменитіший з них біля бранденбурзьких воріт у берліні. У більшості провінцій німеччини, які в цій країні називаються “землями”, є звичай під різдво оголошувати амністію для злочинців, які перебувають в ув’язненні за вчинення будь - яких легких, але кримінально караних правопорушень, скоєних ними в перший раз. Кілька років тому об’єднання страхових компаній німеччини оприлюднило результати свого дослідження, згідно з яким кожне різдво прикраси з гірляндами і свічками стають причиною більш ніж 15. Відповідно до неї, середня висота різдвяної ялинки в німеччині – 164 сантиметри, і велика частина покупців віддає перевагу деревам вище, нехай і дорожче.

Заняття музикою понад дві години на день неприйнятні щодо сусідніх квартиронаймачів і прирівнюються до шуму — такі в німеччині закони, що регулюють оренду житла. Якщо у вас боргів навіть на півмільйона, досить заявити про своє розорення і вас зобов’яжуть знайти постійну роботу, залишать вам на життя близько тисячі євро й менше, ніж через 10 років, борги ваші будуть списані. За національним складом найбільша група іноземців - турки, майже третина від загальної кількості і близько 2, 4% від загальної чисельності населення, вихідці з югославії - 0, 9%, італійці - 0, 7%, греки - 0, 4%, поляки - 0, 3%, хорвати - 0, 2%, боснійці - 0, 25% і громадяни австрії - 0, 2%. До складу фрн входить 16 земель - баден - вюртемберг, баварія, берлін, бранденбург, бремен, гамбург, гессен, мекленбург - передня померанія, нижня саксонія, північний рейн - вестфалія, рейнланд - пфальц, саар, саксонія, саксонія - анхальт, шлезвіг - гольштейн, тюрінгія. Смажена свинина з хрусткою шкіркою, клецки і капуста, знаменита біла ковбаса з солодкою гірчицею і претцелями (кренделики, посипані сіллю) - ось лише деякі з прославлених найменувань такого меню. У гастрономічному храмі альфонса шубека вагінг - ам - зе (південно - східна баварія) гостей пригощають качкою, клецками, приготованими з тіста для брецелів або пухкими клецками, тісто для яких замішують на солодкій заквасці. У нижній саксонії на стіл прийнято подавати страву з баранини під назвою heidschnuckenbraten, яку заїдають rote grutze (шикарним холодним ягідним асорті з кремом). У берліні не можна втратити нагоду відвідати кафе кранцлер на вулиці курфюрстендам, де пригощають маленькими м ясними кенігсберзькими биточками і смачними тістечками.

Якщо, наприклад, ви представляєтеся по імені, то цим відразу пропонуєте більш інтимний рівень стосунків, чим ставите співрозмовника у незручне положення. У німеччині - це затвердження готичного стилю в мистецтві, що, базуючись на придворно - рицарській культурі, з явився визначальним напрямком у розвитку культури всієї середньовікової європи.

Зі зростанням міст і розвитком ремесел виникає бюргерська література, а на противагу рицарському мінезингу з являється поезія ремісників - мейстерзінгери.

її відрізняють точний розподіл теоретичної, гімназичної (гуманітарної і природо наукової) та практичної (професійно - технічної) освіти, з чим пов язана рання спеціалізація серед учнів - вони або одержують теоретичну освіту, що дозволить записатися в університет, або, у більшості своїй, - базову середню освіту, а слідом за нею професійно - технічну.

У 1989 80% усіх дітей віком від одного до трьох років відвідували ясла, фактично всі з них по програмі повного дня, а 89% дітей віком 3 - 6 років - дитячі сади.

Вартість місця у дошкільних установах складає як мінімум 250 - 300 марок на дитину в місяць, а в окремих районах фрн - до 1500 марок на місяць (у 1997 середньомісячний прибуток трудової родини з 4 осіб складав 7 тис. Після закінчення чотирьох років навчання батьки і вчителі вирішують, готова десятирічна дитина для навчання в гімназії або в звичайній середній, реальній школі, або вона буде відвідувати т. Близько 70% учнів головної школи проводять 3 - 4 дні на тиждень у якості учнів за обраною професією на промислових підприємствах або в інших місцях їхнього майбутнього докладання праці, суміщаючи цю діяльність з навчанням протягом 3 років. Школярі, які пішли шляхом отримання теоретичної освіти, навчаються у гімназіях, як правило з поглибленим вивченням або класичних і сучасних мов, або математики і природничих наук. Учні гімназій і реальних шкіл можуть у віці 16 років переключитися на професійне навчання, вступивши у спеціалізовані технічні училища, а можуть продовжити гімназичне навчання, з тим щоб, закінчивши гімназію у 18 - 19 років і отримавши атестат зрілості, вступати в університети або вищі технічні школи.

Берлін, з його всесвітньо знаменитим оркестром берлінської філармонії, новим оперним театром і численними менш великими театрами, першокласними музеями, став найбільшим культурним центром німеччини.

На суші межує з данією (довжина спільного кордону - 68 км), на півночі з нідерландами (577 км), з бельгією (167 км), люксембургом (138 км) і францією (451 км) на заході, швейцарією (334 км) й австрією (784 км) на півдні, чеською республікою (646 км) і польщею (456 км) на сході і південно - сході. Адміністративний поділ - 16 федеральних земель (баварія, баден - вюртемберг, берлін, бранденбург, бремен, гамбург, гессен, мекленбург - передня померанія, нижня саксонія, рейнланд - пфальц, саар, саксонія, саксонія - анхальт, північна рейн - вестфалія, тюрінгія, шлезвіг - гольштейн). Членство у міжнародних організаціях - оон, велика сімка, нато, сот, ємр, єіб, єс, мбрр, мвф, європейське об єднання вугілля і стали (єовс), мфчх, обсє, рє тощо. Перед скачиванием данного файла вспомните о тех хороших рефератах, контрольных, курсовых, дипломных работах, статьях и других документах, которые лежат невостребованными в вашем компьютере.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями