тематична контрольна робота паралельність прямих і площин у просторі

тематична контрольна робота паралельність прямих і площин у просторі

Установіть відповідність між прямою або площиною (1 - 4) і паралельною їй площиною (а - д). Побудуйте зображення перпендикулярної прямої, проведеної з точки p до прямої b 1 d 1. Сторона ab паралелограма abcd належить площині а сторона cd не належить цій площині. Сторона ad прямокутника abcd належить площині а сторона bc не належить цій площині. Установіть відповідність між прямою або площиною (1 - 4) і паралельною їй площиною (а - д). Точка o не лежить у площині трикутника abc, точки m, p і k належать відрізкам ao, bo і co так, що. Ми тільки конвертуємо у зручний формат матеріали з мережі інтернет які знаходяться у відкритому доступі та надіслані нашими відвідувачами.

Якщо ви являєтесь володарем авторського права на будь - який розміщений у нас матеріал і маєте намір видалити його зверніться для узгодження до адміністратора сайту.

Ми приєднуємось до закону про авторське право в цифрову епоху dmca прийнятим за основу взаємовідносин в площині вирішення питань авторських прав в мережі інтернет. Тому підтримуємо загальновживаний механізм повідомлення - видалення для об єктів авторського права і завжди йдемо на зустріч правовласникам. Наш сайт не несе відподвідальність за копіювання матеріалів нашими користувачами.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями