французька дієта відгуки

французька дієта відгуки

Різке зменшення калорійності харчування може спричинити за собою погіршення самопочуття, а якщо людина має хронічні або онкологічні захворювання, то і загострення самої хвороби.

Перш ніж приступити до французької дієті, треба відвідати свого сімейного лікаря, здати необхідні аналізи - тільки якщо здоров`я в порядку, можна приступити до вдосконалення себе.

Під час будь - якої дієти з організму починають посилено виходити шлаки, щоб не сталося отруєння продуктами розпаду, слід випивати в день 2 л чистої питної води, можна мінеральної, але тільки не газованої. Однак якщо не забувати займатися спортом, звикнути постійно пити чисту воду 2 літри в день, не їсти після шостої години вечора, є вуглеводні продукти тільки в першій половині дня, тоді втрачену вагу якщо і повернеться, то незначно. Сніданок той, що і в другій день - обід - морковочка, смажена на рослинному маслі (посередній за розмірами) - вечеря - варена ковбаска, кілька варених яєць, салатові (салатні) листя (все - в салат). Назва звучить красиво і вишукано, адже в нашому уявленні француженки — це тендітні чарівні жінки, море чарівності, елегантності у поєднанні з особливим французьким шиком. істотним недоліком системи схуднення є незбалансованість харчування, тому вона протипоказана людям, що мають захворювання шлунка, а також гіпертонікам. Виходити теж потрібно м яко, поступово, не накидаючись на жадані і раніше заборонені продукти, інакше вага не сповільнить повернутися, і всі ваші старання підуть нанівець. Так от, фундук треба їсти, щоб заповнювати в організмі нестача мікроелементів і вітамінів, так і просто для задоволення, адже у них такий чудовий смак. Без солодкого обходитися дуже важко, глюкоза потрібна для стимулювання розумової діяльності, тому на сніданок можна намазати хліб медом або несолодким джемом. Я б не рекомендувала французьку систему схуднення не дуже здоровим людям, особливо гіпертонікам, так як міцний чорний кави є обов язковим компонентом раціону.

Перед тим, як приступити до дієти, прислухайтеся до свого організму, і якщо є хоч найменші відхилення від норми, задумайтеся, прийнятним для вас є цей спосіб схуднення. Щоб варене м ясо не здавалося прісним, можна зробити до нього підливу або соус, що складаються з гірчиці, оливкового масла, йогурту і соком одного лимона. Я б не рекомендувала французьку систему схуднення не дуже здоровим людям, особливо гіпертонікам, так як чорний міцну каву є обов язковим компонентом раціону.

Потрібно зазначити, що програма харчування досить складна в плані психологічного комфорту — відсутність повноцінного сніданку призводить до підвищення апетиту під час обіду, який, до речі сказати, також вельми убогий. Тому варто приготуватися до того, що протягом цих двох тижнів ви будете постійно відчувати почуття голоду, постійно себе контролювати — втім, результат того вартий. Меню четверного дня складається з натурального чорного еспрессо з сухариком на сніданок, 100 г відвареної телятини на обід і з салату (варена ковбаса і латук або крес) на вечерю. і, нарешті, останній день дієти складається з чорного чаю на сніданок, 100 г відвареної телятини, одного мандарина або половинки апельсина на обід, і з 100 грам шинки або вареної ковбаси на вечерю. Однак, якщо переглянути відгуки про французьку дієту, стає зрозуміло, що дана програма є досить складною — низькокалорійні продукти не дають відчуття ситості, тим більше, що обсяг продуктів сильно обмежений. Слід враховувати, що дотримуватися французької системи рекомендується не більше 3 тижнів, у разі продовження цього терміну можуть настати симптоми нестачі кальцію та інших речовин. Дієтологи радять для досягнення бажаного результату чітко слідувати правилам французької дієти, при цьому не рекомендують захоплюватися нею тривалий час. Застосування цієї схеми обмежувальних заходів разом з фізичними навантаженнями у вигляді фітнесу або простих комплексів вправ сприяє активному зниження ваги, формуванню правильної культури харчування. Таблетки для схуднення, інші сумнівні препарати та засоби можуть негативно позначатися на здоров’ї людини, провокувати захворювання серця, нирок, репродуктивної системи у жінок. Дізнавшись про методику мадлен жесту, відразу ж вирішила наслідувати її порад і не помітила, як за тиждень дієти скинула 10 кг без голодувань і виснажливих фізичних навантажень.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями