сценарії останнього дзвоника

сценарії останнього дзвоника

Метою є сприяти формуванню ціннісного ставлення до традицій школи; підсумувати події, які відбулися з випускниками за роки навчання; привітати учнів з наступним етапом в їхньому житті. Сприяти формуванню ціннісного ставлення до традицій школи; підсумувати події, які відбулися з випускниками за роки навчання; поздоровити учнів з наступним етапом в їхньому житті. … сценарій заходу “останній дзвоник” (11 клас) цей захід стане в нагоді заступникам директора з виховної роботи або педагогам - організаторам для проведення свята “останній дзвоник. Сприяти формуванню ціннісного ставлення до традицій школи, виховання почуття поваги до вчителів; підсумувати події, які відбулися з випускниками за роки навчання; вручити атестати про середню освіту.

Весёлые диалоги, знакомые персонажи сказок, простые конкурсы и недолгое время событий поднимут настроение всем гостям праздника и подарят каждому весёлое воспоминание из детства. Ведь главными героями последнего звонка будут буратино, мальвина, знайка, незнайка и карлсон (совсем необязательно искать специальные костюмы, достаточно вырезать и склеить длинный нос для буратино; найти платье и голубые волосы, в роли которых может выступить новогодняя мишура, для мальвины; вырезать пропеллер для карлсона; найти голубую большую шляпу для незнайки; одеть в классический костюм знайку и ещё не забыть про очки). Веселі діалоги, знайомі персонажі казок, прості конкурси та недовгий час подій піднімуть настрій усім гостям свята та подарують кожному веселий спогад із дитинства. А ще я вам скажу, що діти, котрі старанно навчалися, приймали участь у суспільному житті школи, весь навчальний рік були прикладом завзятості та сміливості, сьогодні отримають свої нагороди — слова похвали, оплески та грамоти.

Ми не знаємо, що на нас чекає у майбутньому, але зараз ми об єднуємось у продюсерський центр останній шанс для підготовки програми супервчитель супершколи.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контрольна робота займенник тести 6 клас з відповідями

набір букв українського алфавіту

контрольні роботи з української мови 9 клас з відповідями